Kosár

Nincs termék a kosárban!

Gyakori kérdések

 1. Mikor és hogyan választhatom ki a homok színeit, a keret színét, vagy akár gravírozás részleteit? 
  A rendelés leadását követően egy "Testreszabás 'terméktipus' " elnevezésű státusz e-mail küldünk melyben találsz egy linket. Arra kattintva egy űrlapon keresztül adhatod meg a terméked paramétereit.
 2. Megtekinthetem-e vásárlás előtt a termékeket?

  Webáruházként üzemelünk, ezért erre nincs lehetőség. De természetesen a garanciánknak köszönhetően, Te mindenféle kötelezettség nélkül megrendelheted a terméket! (A szállítási költséget nem áll módunkban megtéríteni Neked!)
 3. Van-e lehetőség személyes átvételre?

  Személyes átvételre a debreceni irodánkban van lehetőség, előzetes telefonos egyeztetést követően.

 4. Hogyan tudom kifizetni?
  Négyféle képpen fizethetsz: a futárnak készpénzzel (díja: 200 Ft), bankártyával, előre utalással, vagy a személyes átvétel esetében készpénzben. 
 5. Mennyibe kerül?
  Az áraink termékenként változnak. Az árat a gyártási idő valamint a szállítási és fizetési módok befolyásolnak.
 6. A valóságban is olyan színűek a homokok, a fa- és üveg anyagok és a hátterek, mint a tervező programban?

  A fotózásokon törekedtünk, hogy a valóságot leginkább tükröző képeket készítsünk. Mivel fából, azaz természetes anyagból készítjük a termékinket, ezért az alapnyag színe, erezete befolyásolja a végső színt. Minden monitor színbeállítása és színhűsége eltérő, ebből adódóan a homok színeinél ~10%-os árnyalatbeli eltérés lehet.

 7. Hogyan cserélhetem ki a képet a keretben?
  Kinyithatós fakeretes szetteknél a fotókeret hátulján lévő 4 fém lapocskát vagy a szívecskét hajts fel, vedd ki a kartont, szedd le róla a képet (ezt egy szilikon pötty fogja) tedd a helyére a saját fotódat, helyezd vissza a kartonnal a fotót és hajlítsd vissza a lapocskákat!
 8. Mire szolgál a biztonsági csomag?
  A homoknak az egyik tulajdonsága, hogy tömörödik. Ebből adódóan az idő múlásával már nem lesz tele a keret. A biztonsági csomag tartalmaz egy leszorítót ami felveszi a homok formáját és nem hagyja azt idővel sem elmozdulni. 
 9. Mit tehetek, ha nem tetszik a termék?

  Amennyiben nem tetszik a megrendelt termék azt minden további nélkül vissza vásároljuk tőled. Ebben az esetben Neked szükséges vissza küldened a terméket, továbbá a szállítási - és a gravírozás költségét nem áll módunkban vissza téríteni. 

 10. Szállítás közben megsérült, mit tehetek?
  Ha külsérelmi nyomok is vannak a dobozon mindenképp kérd a futárt, hogy állítson ki jegyzőkönyvet a sérülésről. Ezt követően vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy megbeszélhessétek a javítás menetét.
Webáruház készítés