Új jelszó kérése

Mikor kapod meg a terméket?

Mikor tarthatod a kezedben először a terméket?

Extra sürgős, gyártás 2-3 napon belül

Akár 2 - 3 munkanapon belül megkaphatod a terméket.

Ebben az esetben a raktáron lévő termékekből tudsz választani.

Ha a termékre gravírozást is kérsz, az 1 - 2 nappal meghosszabítja a gyártási időt. 

Mennyibe kerül?

Sürgős, gyártás 1-2 héten belül

Ha már egy picit szorít a határidő, akkor sem kell csüggedni.

Ebben az esetben 1 - 2 heten belül gyártjuk le a kiválasztott álom szetted. 

Mennyibe kerül?

Normál, gyártás 2 -3 héten belül

A termékeink nagy részét 2 - 3 hétre gyártjuk terméktől függően.

Abban az esetben ha még bőven van időd az esküvőig akkor nyugodt szívvel választ a normál szállítási módot. 

Mennyibe kerül?

 

Mit vállalunk cserébe?

A sürgős és extra sürgős opciók többlet költséggel járnak Neked.

Cserébe mi azt igérjük, amennyiben nem tudjuk teljesíteni a megadott határidőt, úgy a szetted teljesen ingyen volt! Korrekt? Megbízható? Szerintünk az!

(FONTOS apró betűs rész: ha beszállítói hiba miatt késik a csomagfeladásunk, illetve, ha időben feladtuk a csomagot, de a futárszolgálat nem tud elérni Téged, vagy az Ő hibájukból nem időben történik a kézbesítés, nem vagy jogosult a pénzvisszafizetésre!)

Ide kép garancia logó

 

 


Mivel és hogyan jut el hozzád a csomagod?

Futárszolgálattal:

Minden csomagot futárszolgálat kézbesít neked, az általad megadott címre, munkanapokon 8 és 17 óra között. A szállítás nap reggelén email és sms értesítést kapsz a megadott címekre, melyben egy 3 órás szállítási intervallum kerül megjelölésre, továbbá tartalmazza a futár elérhetőségét is. 

Mennyibe kerül?

Személyesen:

Lehetőséged van személyesen is átvenni a csomagot a Debreceni irodánkban. A kollégánk a termék legyártásának napján telefonon fog keresni és megbeszéltek egy minkettőtök számára alkalmas időpontot. Ennek természetesen NINCS plusz költsége. Hogyan találsz ide? Kicsit bonyolult, de segítségként kattint IDE.

Mennyibe kerül?

 


Biztonságos csomagolás!

Minden csomagot törékeny csomagként szállítunk gondosan becsomagolva, mindent megteszünk, hogy biztonsággal oda érjen.

Sajnos előfordulhat, hogy szállítás közben történik valami a csomaggal. Ebben az esetben újra küldjük, soron kívül javítjuk, vagy végső esetben újra gyártjuk a terméket.

Természetesen figyelünk az esküvő dátumára, hogy midenképp időben odaérjen a hibátlan változat is.

Abban az esetben, ha biztonságban megérkezik a csomagod, de valamit módosítani szeretnél (pl. a homok színét), újat választhatsz, módosíthatsz többlet költségek nélkül, azonban a szállítási költséget Neked szükséges fizetned


Többlett költségek!

A raktáron lévő kész termékeinket 1-2 munkanpon belül megkapod, azonban az általunk gyártott, személyre szabott termékeinket nagy arányban 3 hétre gyárjuk, kivételt képeznek ez alól az Üvegszettes és Best Price homokceremónia szettek, amiket rendeléstől számított 2 hétre gyártunk. 

Ha kicsúsztál a fenti időpontokból, akkor választhatod a sűrgős gyártást ami 1 héttel lerövíditi a gyártási időt. Ennek többlet költsége terméktől függően 2000 - 3000 Ft. 

Ha utoldó pillanatban döntöttél termékeink egyike mellett akkor is igyekszünk kiszolgálni Téged is. Ebben az esetben az extra sürgős szállítás lép életbe,  2-3 munkanapon belül elkészítjük a terméket, gravírozás esetén plusz 1-2 nap. Ennek a többletköltsége 2000 - 5000 Ft. 

 


 

Webáruház készítés