Új jelszó kérése

Keret

Elérhető keret tulajdonságok, típusok és méretek

Keret tulajdonságai:

Te is magas minőségű végereményt szeretnél? Igaz? Mi minden keretünket Magyarországon vásárolt felső kategóriás képkeretező léc felhasználásával készítjük. Melyeket a Memorissimo működéséhez átalakítunk, annak érdekében, hogy esztétikus végeredményt kapj! Elkészítjük a bedobó nyílásokat, és besüllyesztjük a hátlapot a keret hátső részébe. A munka során jelentős kézi munkát végzünk, hogy tökéletes eredményt érjünk el. A végső művelet, hogy egy akasztót illesztünk rá, így otthonodban könnyedén felakaszthatod a kedvenc faladra, így mindig jó érzéssel tölt el mikor ránézel.

  

 

Elérhető keret méretek:

A keretlécek esetén mindig a letisztultságra törekszünk, hiszen ebben az esetben nem ezen van a hangsúly. Alapvetően két típusú keretléccel dolgozunk. Egy vékonyabb és egy vastagabb változattal. A vékonyabb 2 cm magasságú, ebből készítjük a 26x26, 32x32 és a 32x48 sztenderd méretcsaládjainkat. A 4 cm magas keretlécből pedig a 60x60, 60x90 és a 90x120 cm méreteket.

 

Teljesen egyedit szeretnél, olyat ami másnak nincs?

Egyedi keret méretet vagy keret színt vagy keret típust szeretnél, örömmel állunk rendelkezésedre. Ehhez kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Webáruház készítés