Új jelszó kérése

Ismerj meg minket!

Szia!
 
Edina és Gábor vagyunk, az eskuvowebaruhaz.hu tulajdonosai. 
2012-ben esküvői lázban égve szerveztük a Mi nagy napunkat. Valami különleges szertartást akartunk, ezért elkezdtünk keresgélni és így bukkantunk rá a homokszertartásra.
Első látásra beleszerettünk, és egyértelművé vált számunkra, hogy ezt akarjuk.
Hamar rá kellett jönnünk, hogy a kiszemelt szertartásszett sem hazánkban, sem egész Európában nem kapható. :( Picit elcsüggedtünk, de nem engedtük el, hanem megkerestük a számunkra legszebbet ami kapható volt, majd 2012.07.13-án megöntöttük a közös hullámainkat. 
A csodálatos élmény hatására lelkesedésünk a homokszertartás iránt nem csökkent, sőt egyre jobban foglalkoztatott minket a gondolat, és így eldöntöttük, hogy ezzel akarunk foglalkozni. 
Sok tervezés és próbálkozás után megalkottuk az első komplett szettet és ezután már nem volt megállás, újabb és újabb összeállítások születtek meg. 
Szerettük és élveztük a munkát, de ahogy az lenni szokott családot akartunk és 2015-ben megszületett Hanga, a nagylányunk. 
A család és a munka közötti egyensúly megtartása érdekében segítséget kerestünk és így ismertük meg Orsolyát. Megismertettük vele a válalkozásunk majd lassan összecsiszolódtunk és együtt kezdtünk el dolgozni. Majd 2017. júliusában jött a meglepetés, hogy újabb családtag érkezik. Itt eljött a pillanat és azt éreztük, hogy át kell adnunk a stafétát és Orsolya volt erre a legalkalmasabb. 
Azóta megszületett Lélia kislányunk, Mi pedig mentoráljuk és segítjük Orsolyát, hogy azt a minőségi munkát végezze ami hozzájárul a Ti nagy napotokhoz. 
Webáruház készítés