Új jelszó kérése

Ismerj meg minket!

Szia!
 
Herpácsi-Bátori Edina és Herpácsi Gábor vagyunk, a LoveInSand márka és az eskuvowebaruhaz.hu tulajdonosai.
2012.07.13-án házasodtunk össze, és, ahogy általában minden pár, mi is szerettünk volna valami különleges dolgot a nagy napunkon. 
Mi a kültéri szertartást szerettük volna igazán emlékezetessé tenni és ehhez kerestünk valamit, amit később mi és a násznép is mindig szívesen felidéz.
Ekkor hallottunk az úgynevezett homok szertartásról, mely a hagyományos gyertyagyújtást helyettesíti, amikor két vázából a különböző színű homokokat a pár egy közös „kehelybe” önti. Tudtuk, hogy ez az amit szeretnénk, már „csak” szép kellékeket kellett találnunk hozzá.
Több cég kínál szebbnél szebb termékeket erre a célra, és ekkor megláttuk az igazit, egy fából készült keretet. Ezt szerettük volna megrendelni, de a távolság, magas szállítási árral is párosult, így döntöttük el, hogy az esküvőnkön az itthon beszerezhető, szív alakú váza lesz, viszont még így is a dekorhomok után elég sokat jártunk, mert nem találtunk megfelelő színt az esküvőnkhöz.
Az esküvő után csak nem hagyott minket nyudogni a dolog, mert azt figyeltük meg, hogy a fakeretnél látott szép hullámok helyett, a vázánkban csíkok és vonalak keletkeztek, így jöttünk rá, hogy nem mindegy mekkora helyre és milyen nyíláson keresztül kell tölteni a homokot.
Sem kis hazánkban, sem egész Európában nem lehetett ilyen terméket vásárolni vagy gyártatni, így eldöntöttük, hogy mi szeretnénk segíteni a hozzánk hasonló pároknak azzal, hogy a látott ötletek és szerzett tapasztalatok és saját elképzeléseink alapján megterveztük és legyártottuk az első prototípust. Továbbá minőségi, európai dekorhomokot hoztunk be az országba az itthoni, leginkább távol-keleti felhozatal mellé. Arra törekszünk, hogy teljeskörű kiszolgálatást adjunk a párnak, így nem kell külön dekorhomokot vásárolni és méregetni a keret mellé, csak egy dolog szükséges, mosolyogva használni :)
2013 januárjában magyarország legnagyobb esküvői kiállításán mutatkoztunk be a nagy világnak, ahol a nagy sikerre való tekintettel, elindítottuk a uniquemoments.hu oldalunkat.
Azóta sok minden történt, egyre jobb ötletek, megoldások jutottak eszünkbe, így 2014-ben bemutattuk a Sweety típusú homok szertartás szettünket, mellyel ismét az esküvő kiállítás keretében tettünk meg és egyúttal elindítottuk a homokszertartas.hu oldalunkat.
Most érezzük azt, hogy teljes a termékpaletta, kiforrott a gyártási technológia, így biztosan magas minőségű terméket tudunk előállítani.
Ami egy kicsit szubjektív vélemény, de a kedves olvasó majd tüzetes utána járás után megmondja, hogy igazam van e: bátran ki merem jelenteni, hogy jelenleg nem hogy Európában, de az egész világon egyetlen cég sem kínál hozzánk hasonló széles termék skálát a fakeretes homokszertartás szettekből, így biztos vagyok benne, hogy hamarosan nem csak Magyarországon lesz kapható keretünk.
Egyébként a homok szertartás nem új dolog, de azt gondoljuk, hogy alapjaiban változtatja meg a magyar esküvői szertartásokat, mivel ez egy különleges és teljesen egyedi élmény és a ceremónia után a lakás központi dísze is egyben. Bízunk abban, hogy Te is megtalálod a Neked tetsző színösszeállítást!
Baráti üdvözlettel:
Edina és Gábor!
Webáruház készítés