Garancia

Mindent lefedő, 5 csillagos garanciánk

Minőség garancia

Termékeink nagy része több apró elemből készül amiket különböző helyekről szerzünk be. Beszállítóinkat szigorú kitételek alapján választottuk ki, és munkáikat folyamatosan ellenőrizzük. 

A termékeket 3x ellenőrizzük le: amikor megérkeznek hozzánk az alkotó elemek, amikor össze készítjük a szettet, amikor elkészült a termék. Ha bármelyik pontban hibát észlelünk cseréljük, javítjuk a problémát.


 

 

Házasság élettartam garancia

Ha megkaptad a csomagot és úgy érzed, hogy szeretnéd visszaküldeni nekünk, semmi gond, sőt mi egy egész házasságnyi időt adunk erre neked! Tehát amíg házasok vagytok, addig bármikor visszaküldheted a terméket! Legyen az 5 vagy 50 év! (Mi hiszünk a házasságban így válás esetén nem vásároljuk vissza!) A visszaküldés költsége a vásárlót terheli!

 

Baleset garancia

A nagy lagzi közben felborult a keret? Költözéskor leesett? Összetört? Elrepedt? Szállítás közben elfektettétek és összekeveredett a homok? Ez nagy gond!

Ha az eredeti állapotot nem is tudjuk helyre állítani, de még egy szertartásra elegendő homokot, vagy akár egy új keretet küldünk neked teljesen ingyen! A visszaküldés költsége a vásárlót terheli!


 

Megbízhatóság garancia

Ez egy  nagyon fontos garanciánk!  Esküvőkre szállítani felelősség. Időben ott kell legyen, akármi történik! Nincs mese! Ugyan, voltak már extra megoldási módok, de eddig még mindig,  mindenkinek időben szállítottunk , akármilyen szűk határidővel rendelt!

 

Garantáltan egyedi

Minden keret egyedi és csak a tied! Miért?

  • Mert minden keret tömör fából kézzel készül, így már sincs két egyforma keret!
  • Mert igény esetén neveteket és esküvőtök dátumát a fába gravírozzuk!
  • Mert akár Te választhatod ki a kereted színét és a homokok színét is, a lehetőségek száma több millió!
  • Mert előfordulhat, hogy más ugyanazt a színkombinációt választja mint te, de a homok hullámokat csak egyszer lehet úgy megönteni a szertartáson, ezáltal ilyen biztosan csak neked lesz!

 

 

Webáruház készítés