Új jelszó kérése

Esküvős figurák

Mekkora esküvőre való a Memorissimo?

A keretet úgy alakítottuk ki, hogy a legtöbb násznép nagysághoz tudjon rugalmasan alkalmazkodni. Nézzük meg melyek azok a tényezők, amik befolyásolják, hogy milyen magasságig és mennyi szívecske lesz végül a keretedben?

  • elsőként egyértelműen a vendéglétszám 
  • mennyi a párban, egyedül, vagy nagy családosan érkező vendég 
  • hova teszed a Memorissimo keretet a helyszínen 
  • esetleg a vőfély vagy a ceremóniamester, vagy a szertartást vezető felkonferálja-e a lehetőséget 
  • és a szívecskék mérete 


Nagy általánosságban elmondható, hogy nagyjából annyi szív lesz a keretben, mint a násznép létszámának a 40-70%-a. Mivel a legtöbben párban vagy családosan érkeznek, így egy szívet fognak bedobni, de lesz olyan is, ahol a család mind a 4 gyermeke külön-külön egyet tesz a keretbe. Lesz olyan is, aki annyira "bulizik", hogy nem ér rá még egy sort se írni, de lesz olyan is, aki alig hagy írás nélküli felületet a szívecskén.

Mi azt gondoljuk, hogy lehet vele számolgatni, de majdnem felesleges, és biztosat csak az esküvőd után lehet mondani :) Kiszámolgattuk Neked, hogy melyik szívből mennyi fér a keretbe, Te pedig majd jól ráérzel és kiválasztod azt, amelyiket szeretnéd! :)

 

A 32x32 cm-es keret méretünkbe: 

  • A 35 mm-es szívből az üres keretbe max. 80-85 db fér. Ha középre nagy szívet kérsz, akkor 75-80 db, ha pedig valamelyik feliratot, akkor 65-70 db.
  • A 40 mm-es szívből az üres keretbe max. 60-65 db fér. Ha középre nagy szívet kérsz, akkor 55-60 db, ha pedig valamelyik feliratot, akkor 50-60 db.
  • A 45 mm-es szívből az üres keretbe max. 45-48 db fér. Ha középre nagy szívet kérsz, akkor 40-45 db, ha pedig valamelyik feliratot, akkor 37-40 db. 
  • Ha pedig vegyes méreteket szeretnétek - ami szerintük nagyon jól néz ki - akkor nagyjából 50-60 db fér bele az középső felirattal együtt. Mint láthatod elég nagy szórás van. Az biztos, hogy kb 100 fős esküvőig elegendő lesz a mérete, szerintünk, a statisztika és a tapasztalatok alapján felette is. 


Ha utólag az esküvőd után derülne ki, hogy mégis kicsi lett a keret, akkor két lehetőséged van. Vagy elfogadod, hogy így kellett lennie, és elteszed emlékbe, azokat melyek már nem fértek be, vagy felragasztod egy falapra a plussz üzeneteket és mellé teszed a falra, vagy megkérsz minket, hogy gyártsunk egy nagyobbat és átpakolgatod abba :)

 

Ha úgy érzed, hogy sehogy se férsz bele az esküvőd méreteivel, akkor egyedileg tudunk neked gyártani, ugyanilyen széles, de magasabb keretet, így több szív fog beleférni. Ha erre van igényed, akkor keress minket bátran! 

 

Egy biztos, ha megtelt szívvel, ha nem, mind érted van és Neked üzeni szeretünk és örülünk, hogy itt voltunk Veled életed egyik legszebb napján!

Webáruház készítés